Om Retro Scooter

Hos Retro Scooter har vi solgt AGM Retro scootere siden 2007. Vi har valgt kun at beskæftige os med de modeller fra AGM der repræsenterer Retro looket. Alle vores modeller er scootere med 4 takts motorer. Ud over salget af scootere, udfører vi også service på AGM scootere. Dette såvel almindeligt vedligeholdelses service, som egentlige reparationer. Vi kan desværre kun servicerer AGM scootere, da vi kun lagerfører reservedele fra AGM. Vi leverer scooterne i hele Hovedstadsområdet, men kan også sende scootere og reservedele til resten af landet.

Ud over scooterne forhandler vi styrthjelme for de 2 Italienske mærker CGM ITALIA, og BHR Helmets. Vi fører desuden tilbehør fra T.J. MARVIN.

Reservedele

Vi lagerfører stort set alle reservedele til AGM Retro scootere. På web shoppen sælger vi de dele det er praktisk muligt at sende med post. Store, tunge reservedele, eller dele der af andre grunde ikke kan sendes med post (batterier mv.) kan købes ved personlig afhentning på vores lager i Allerød.

Tilbehør

Ud over vores lækre italienske retro hjelme, har vi også andet tilbehør til din retro scooter.

Der er vindskærme, hvor vi kun fører en høj model af meget kraftigt materiale som sikrer en 100% stabil vindskærm som matcher din scooter og leveres eller monteres med monteringssæt tilpasset din scooter.

Vi har også scootercover som er syet og tilpasset din scooter. Med rem til at spænde det fast under scooteren, og med forstærkede huller til at føre din lås igennem.

Bagageboks der er specielt fremstillet til din retro scooter, og som leveres i næsten alle farver så den paser til din scooter. Den er aflåselig, og monteres indefra så den ikke kan stjæles fra scooteren uden at ødelægges.

Er du ikke til udseendet af vores bagagebokse, har vi en stor læder look taske, som monteres med monterede spænderemme på din scooter. Den har ud over de 2 store lynlåse, en stor kappe som sikrer den er ganske regntæt.

Kraftig kædelås med en længde på 120 cm, som sikrer at du kan få kæden gennem et af dine hjul, og ud omkring en lygtepæl eller andet så din scooter ikke bare kan løftes op bag en bil.